Årsmöte 2016

06 MAR 2016 15:20
Ett positivt ekonomiskt resultat, en omvald ordförande och optimism inför det kommande året. Ett axplock från MRF:s årsmöte.
  • Skapad: 06 MAR 2016 15:20

Matfors Ryttarförening höll årsmöte söndagen den 28 februari i matsalen på Björkbackens skola.

Årsmötet leddes med van och säker hand av Carin Svanstedt och dagordningen avverkades i rask takt.

Medlemmarna på årsmötet beslutade bland annat följande:

Att bevilja 2015 års styrelse ansvarsfrihet.

Att välja Maria Engström som ordförande att leda föreningen ytterligare ett år.

Att välja följande ledamöter och suppleanter till styrelsen:

Ledamöter
Ulrika Scherman omval på två år
Annelie Berlin, nyval på två år
Fredrik Knutsson, nyval på två år
Sofie Viklund, nyval på ett år
Carina Hallberg, ett år kvar på förordnande
Niklas Axelsson, ett år kvar på förordnandet

Suppleanter
Annabell Andersson
Patricia Knutsson

Att medlemsavgifterna 2017 ska vara:
Juniormedlemskap: 220 kronor
Seniormedlemskap: 310 kronor
Familjemedlemskap: 540 kronor
Stödmedlemskap: 100 kronor

Årsmötet kunde också konstatera att Matfors Ryttarförening återigen gör ett positivt ekonomiskt resultat, mycket tack vare en ridskoleverksamhet som utvecklas starkt tack vare det nya ridhuset.

IMG_20160228_183953webb
Klubbmästare i hoppning 2015 Maja Mårtensson (junior) och Madelene Hallin (senior).

IMG_20160228_184059webb

Klubbmästare i dressyr 2015 Evelina Linnes (junior) och My Jeppsson Lindkvist (senior).

Efter årsmötet bjöds det på riktigt gott fika samtidigt som pristagare och andra medlemmar uppmärksammades för goda insatser för föreningen under 2015.

Mötet avslutades med en allmän diskussion om året som kommer och de utmaningar som föreningen har framför sig. Det kommer att krävas fortsatt hårt arbete för att färdigställa ridhuset, framför allt nu när serveringen tyvärr drabbats av en allvarlig vattenskada som gör den i stort sett obrukbar.

Skribent: Torbjörn Lindström