Kryddförsäljning

10 APR 2019 14:03
Nu startar vi försäljningen av kryddor!
  • Skapad: 10 APR 2019 14:03

Nu startar vi försäljningen av kryddor!

Här kommer en länk till webshopen SpicyDream där du kan gå in och registrera dig och sköta försäljningen den vägen:https://www.spicydream.se/reg/TBQLEIW

Shopnamn: Matfors Ryttarförening

Vårt gemensamma mål: ny ponny/ häst till föreningen

När ni går in och registrerar er via länken ovan kommer ni direkt in på er ordersida. Viktigt att ni gör detta så snabbt som möjligt för att få tillgång till att lägga in era beställningar kontinuerligt och för att kunna dela er webbshop.

Till vår hjälp har vi produktkataloger men för att sprida ordet om att vi säljer dessa fantastiska produkter är det bästa att dela webbshopen på sociala medier men även via era mailadresser till både släkt, vänner och jobbarkompisar.

Kataloger finns fr o m torsdag 4/4 i ridhuset,delas ut av ridlärarna. INNE I CAFETERIAN finns ett visningspaket och kataloger så att ni kan se hur varorna ser ut. (Det finns några paket att låna för den som vill ta med till arbetsplats för att visa tex, skriv upp om du lånar, lista finns bredvid kassarna )

Tidsplanen ser ut så här

Säljperiod - v 15-18 (8 april -5 maj förlängd till 10 maj)

- Utdelning av kataloger vid ridlektioner v 14-15, (1-9 april) Kicki och Katarina

- Beställningar lämnades in i storstallet v 19

- Utdelning/hämtning av kryddor på föreningen i slutet av maj el början av juni

I samband med hämtning får man med ett papper där det står hur och när det ska betalas.

Tack för att du bidrar :-))

Skribent: Katarina Isokivi