Stjärnorna i stallet

2017-10-10 21:20
MRF bjuder in till ett nytt projekt ”Stjärnor i stallet” där ridskolebarn får möjlighet att utveckla sina kunskaper i stallet och på hästryggen genom att ta Ryttarmärken.
  • Uppdaterad: 2017-10-10 21:21

Stjärnor i stallet

ordnas med hjälp av Idrottslyftet där föreningar varje år kan söka bidrag. Vi glädjs åt att MRF fått bidrag för att kunna genomföra projektet Stjärnor i stallet under hösten 2017.

Höstens projekt vänder sig till ridskolebarn
som vill ta Ryttarmärke 1 eller 2.
Man behöver inte ta märkena i ordning. Namnet stjärnor i stallet kommer från att deltagare tilldelas stjärnor när man uppnått ett delmål, läs mer om Ryttarmärken på separat anslag eller gå in via länken. http://www.ridsport.se/ImageVaultFiles/id_42746/cf_559/Ryttarmarken-utbildningsplan.PDF
Projekt ansvarig för Stjärnor i stallet är Kristina Höjertz.

Hur går det till?
  • Vi träffas fyra gånger. På träff 1-3 kommer vi träna inför fjärde och sista tillfället då vi gör provet för respektive ryttarmärke.
  • På varje träff kommer vi starta dagen med teori, träna teoretiskt och praktiskt på alla delmoment som ingår. Efter teorin äter vi enklare lunch, sedan är det dags för ridning i grupper. Efter ridningen hjälps vi åt att ta hand om hästar/utrustning innan vi avslutar dagen.

Datum och tider!
  • 1:a träffen v.42 Lördag 21/10 kl.9.00 – 15.00
  • 2:a träffen v.45 Lördag 11/11 kl.9.00 – 15.00
  • 3:e träffen v.47 Lördag 25/11 kl.9.00 – 15.00
  • 4:e och sista träffen kommer vara mellan Jul och Nyår!

Anmälan!
Anmälan görs genom att maila till This is a mailto link senast 16/10

Ange vilket ryttarmärke du vill ta, har det ingen betydelse vilket märke du tar behöver du ange det på din anmälan. Läs vad man ska klara av på respektive märke för att underlätta vad som passar eleven innan anmälan.

Bekräftelse på att man fått plats skickas senast 18/10.
Först till kvarn som gäller!
(Har man inte fått plats står man kvar på kö, om någon avanmäler sig innan kursstart går platsen vidare. Blir höstens projekt populärt och uppskattat kommer vi göra allt för att skapa fler möjligheter inför nästa termin eller hitta andra lösningar för att kunna köra igång tidigare)

Minst 6st, max 18st deltagare (du blir automatiskt anmäld till alla träffar)
Avanmälan kan göras fram till 2dagar innan projektet startar, därefter binder du dig till alla träffar.

Pris och betalning!
Pris : 500 kr för MRF`s elever inkl kursmaterial, enklare lunch, frukt och ryttarmärke.
(Special kost medtages på egen hand, faktura korrigeras med -50kr, ange egen kost på anmälan)
Pris gäller för alla träffar och betalas via faktura som mailas efter första träffen.

Frågor?
Kontakta Kristina Höjertz This is a mailto link eller 072-87 49 885
(Kicki är svår att nå pga udda arbetstider, lämna meddelande eller smsa så återkommer hon så snart hon är i arbete)

Hjärtligt välkomna till roliga och givande dagar :)