Anläggningsinfo

Vill du använda ridbanorna ute och ridhuset behöver du betala anläggnings- och medlemsavgift.

Här hittar du aktuella priser för anläggningsabonnemang samt hur du betlar.

När avgiften är betald får du nyttja alla ridbanor när det inte pågår verksamhet och när föreningen ordnar sina årliga arrangemang.

Du är skyldig att följa föreningens regler under din vistelse. Transporter parkeras på stora parkeringen, infart via Åstavägen.

Ridskolan har ordinarie verksamhet följande dagar och tider våren 2017 (med reservation för ändringar - dessa visas i anläggningsschemat):

Måndag: 16.30 – 21.00

Tisdag: 17.00 – 21.00

Onsdag: 16.00 – 21.00

Torsdag: 17.00 – 21.10

Söndag: 16.00 – 19.30
(Barnridning cirka en gång i månaden, se anläggningsschema)

Stora ridbanan

Material får inte lämnas framme, läggs under taket. Lampan tänds/släcks på lampstolpen utanför sekretariatet.

Lilla ridbanan

Material får inte lämnas framme, läggs under taket. Lampan tänds/släcks på väggen till lilla stallet (en grön spak).

Ridhuset

Det finnas ett anläggnings- och ridhusschema så man lätt ser när det är ledigt.

Plocka alltid undan efter dig i ridhuset.

Uppdaterad: 2017-06-10 15:46
Skribent: Ulrika Scherman