Bert-Göran har lämnat oss

27 JUN 2014 10:27
En av Matfors Ryttarförenings trotjänare har lämnat oss.
Den 26 juni 2014 nåddes vi av den tråkiga nyheten att Bert-Göran Lindgren har lämnat oss efter en tids sjukdom.
  • Skapad: 27 JUN 2014 10:27

bert-göran-porträtt

Bert-Göran har varit verksam i föreningen sedan tidigt 70-tal. Han var MRF trogen under många år, som visionär, banbyggare, allt-i-allo och mycket mer. Bert-Göran reste också runt i distriktet och byggde hoppbanor på andra klubbar. Många är vi som minns hans ständiga närvaro under otaliga tävlingar på MRF eller sittandes i traktorn på vintern, då han skottade ridbanan åt oss ryttare. Under många år var han också styrelseledamot och engagerad i tävlingssektionen, samt ordförande under ett antal år.

Bert-Göran har de sista åren hjälpt oss med det viktiga arbetet att sälja och administrera bingolotter för föreningens räkning. Äntligen fick Bert-Göran också se ridhuset byggas, efter många års kämpande och längtan. Han kommer att vara saknad.

Våra tankar går till familjen!

E-post: info@matforsryttarfo...