Hoppa till sidans innehåll

Hedersmedlemmarnas minnesfond


Bert-Göran Lindgren och hans fru Kerstin var under många år de som drev föreningen. Bert-Göran satt som ordförande och hans fru Kerstin hade ansvar för ridskolan och hästarna. Då Bert-Göran sommaren 2014 avled bad Kerstin att föreningen skulle starta en minnesfond för Bert-Göran. Vänner och medlemmar lämnade bidrag. Kerstin ville att pengarna skulle användas som uppmuntran till en person som under året gjort något särskilt för föreningen, till någon som likt Bert-Göran avsatt sin tid för föreningens bästa. 

Eivor Lindqvist avled i början av 2022, och var likt Bert-Göran en sann eldsjäl som bidrog till föreningen på många olika sätt. Styrelsen ville uppmärksamma Eivor på något sätt, och med Kerstins goda minne ändrades namnet på minnesfonden från Bert-Göran Lindgrens minnesfond till MRFs hedermedlemmars minnesfond, då både Bert-Göran och Eivor under sina sista levnadsår var hedersmedlemmar i föreningen.  

Förutom minnesfonden delar tävlingskommittén varje år ut ett pris till bästa hemma-ekipage vid höstens hopptävlingar. Vinnarna presenteras nedan:

Vinnare 2022

Estelle Pettersson - Red Pepper

Vinnare 2021

Selma Lindström - Claire's Lucky Lady

Vinnare 2020

Ingen vinnare pga inställda tävlingar

Vinnare 2019

Neelia Östman, Red pepper

Vinnare 2018

Astrid Sjöbom, Max

Vinnare 2017

Julia Wikström, Alex 

Vinnare 2016

Sofie Bergqvist, Trinity

Vinnare 2015

Emma Hallberg, Rune

Vinnare 2014

Elvira Skoglund, Diddle

Uppdaterad: 22 SEP 2017 21:22 Skribent: Ulrika Scherman

MRF huvudsponsor:

 

  

Sisu

 

 

Postadress:
Matfors RF - Ridsport
Katarina Isokivi, Skölevägen 29
86491 Matfors

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@matforsryttarfo...

Se all info