Hoppträning för Jenny Östberg Hjort

Jenny är C-tränare och vi erbjuder hoppträningar regelbundet under året beroende på efterfrågan.

• Kostnad 250 kronor/ekipage och tillfälle.
  • Tidsåtgång cirka 60-90 minuter/grupp.
  • Max 6 stycken deltagare/grupp.
    Vid färre än 4 ekipage ställs träningen in. Betalning sker via swish, innan träningstillfället, till Matfors Ryttarförenings representant.

Om du inte har löst anläggningsabonnemang på MRF tillkommer en kostnad på 50 kronor per tillfälle.
Alla hjälps åt att bygga fram hinder och plocka undan efter lektionen.

Alla datum och anmälan via Facebook-gruppen "Hoppträning på Matfors Ryttarförening". Anmälan är bindande efter sista anmälningsdag. Om du får förhinder att delta i träningen är du själv ansvarig för att hitta en ersättare alt blir betalningsskyldig efter att anmälningstiden gått ut. Starttider meddelas senast dagen innan. Vid stort intresse har ekipage tävlandes för MRF förtur.

Länk till Facebook-gruppen!

Uppdaterad: 07 JAN 2018 16:19 Skribent: Ulrika Scherman