Läger 3: Nybörjarläger 21-23 juni

V.25 21-23 Juni

Läger 3 - Nybörjarläger för barn och ungdomar
Lägerledare : Stefan Edström

Är du nybörjare, vill lära dig att rida eller kan rida själv i skritt och trav? Då är det här lägret för dig!

image7nero.png                              imageqcorc.png

Lägret vänder sig till dig från fyllda 6 år, som kan rida själv eller behöver ledare. Medhjälpare och ledare finns till hands hela lägret. Grupper delas in efter kunskap. Tillsammans med en lägerkompis tar ni hand om er häst under lägret. Vi rider 4 gånger på 3 dagar varierat på ridbanan, i skogen, har balansträning och kanske provar barbacka. Vi har hästvård, stallvård, persedelvård och teori varje dag.

Rider du på ridskolan? Lägret riktar sig till dig som är nybörjare eller vill träna mer på kontroll i trav och galopp och ridr i 30-40 min grupper. Från fyllda 6 år.

I första hand vänder vi oss till medlemmar/elever och barn/ungdomar som står på kölistan. I andra hand välkomnas övriga i närområdet.

Tisdag 21 Juni – Torsdag 23 Juni

Lunch, fika och frukt ingår!

Specialkost medtages själv, ett mindre avdrag görs då på avgiften.

Pris : 1 800 kr

700 kr i anmälningsavgift, vi skickar en faktura inom 14 dagar från att anmälan inkommit. Kvarvarande lägeravgift betalas innan lägerstart med samma faktura.

Anmäl HÄR senast 12 Juni, 14 st lägerplatser >>
Anmälan är BINDANDE!