GRATTIS!

Hoppning häst Annika Lange/Courage

Dressyr ponny Linda Mårtensson/Köhls Noell

Dressyr häst Lena Aronsson/Napoleon

Vi vann finalen i Div II ponnydressyr!

Fantastiskt med ytterligare ett lagguld till klubben som gick till final med två seriesegrar i bagaget. I finaltävlingen gjorde Linda Mårtensson och Noell en mycket bra uppvisning och red ihop drygt 69%, ett resultat som grundlade segern. Dagens andra prestation stod Madelene Hallin för som trots förkylning och feber visade upp Diddi på ett förtjänstfullt sätt. Vår ridskoleponny Diddi som tyckes vara mycket nöjd med att få stå i rampljuset igen.

I finalomgången bestod laget av Kristine Mårtensson/RMS Nova Jet, Linda Mårtensson/Köhls Noell, Madelene Hallin/Diddi och Nina Lodin/Patrick. I serieomgångarna har även Agnes Lilja/Dream On och Madelene Hallin/Heidrik deltagit.

Vi gratulerar vårt duktiga lag!

Kristine Mårtensson och RMS Nova Jet som blev distiktsmästare i dressyr!
Kristine som är 11 år och Nova är en welshponny sek B som är 13 år har gått från klarhet till klarhet. Kristine har haft Nova i drygt två år och de har verkligen utveckats tillsammans. Första året tävlade de mycket sparsamt. I år har de tagit ett antal förstaprisrosetter och även slagit C-ponnyer i sammanslagna kategorier vid flera tillfällen.

Kristine och Nova

Vårt fantastiska ponnydressyrlag i Div II som även vann andra omgången som gick i Härnösand!
I laget fanns Kristine Mårtensson/Nova, Linda Mårtensson/Noell, Medelene Hallin/Heidrik och Nina Lodin/Patrick. Fina indivuella framgångar med Kristine och Nova som vann båda sina klasser, Linda/Noell tvåa i LC och Nina/Patrick som vann LB.

Linda Mårtensson och Noell som vann båda sina klasser i Delsbo och Kristine Mårtensson och Nova som vann LB och kom tvåa efter Linda i LC!

Nina Lodin och Patrick som vann LA:P1 och kom tvåa i FEI-debuten på SRK!

Ponnydressyrlaget Div II som vann första omgången Timrå!
Där fick vi flera fina framgångar med Kristine Mårtensson / Nova som tog en vinst i LC och Linda Mårtensson / Noell som kom trea i LC i deras premiärtävlingar för året samt Nina Lodin / Patrick som vann både LB:1 och LA:1. I laget fanns också Madelene Hallin på ridskoleponnyn Heidrik som bidrog till vinsten.

Nina Lodin och Patrick som vann båda sina klasser i sin premiärtävling i Åsbygden!

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:53 Skribent: Carina Sjölinder